• Vi har erfarenheten

    Vi arbetar effektivt och besitter all den kunskap som behövs

Om Sweroof

Snabbt

Vi besvarar alla offertförfrågningar inom 24 timmar. Oftast har du offerten på mail inom samma dag. Vi har servicejour med utryckning som är tillgänglig dygnet runt.

Enkelt

Ni mailar eller ringer in er bokning och vi åker ut och gör en kostnadsfri beräkning på arbetet. Ni behöver inte vara hemma eller ange krångliga mått och beskrivningar. Efter den kostnadsfria beräkningen får ni en offert oftast inom samma dag på mail.

Prisvärt

Genom oss får ni alltid billigaste priset på materialet oavsett tillverkare och en prisgaranti på arbetet. Låt inte rörliga fakturor lura er när ni kan få lika låga fasta totalpriser.

Sweroof & Byggkraft Entreprenad

Sweroof Sweden består idag av Sweroof och Byggkraft Entreprenad.

Sweroof har fram till idag utfört över 1500 större projekt i Stockholm och omnejd. Flertalet av dessa är dränering och takomläggningar men också stenläggning, tomtplanering, fasad och tilläggsisolering samt målning. Ni kan se aktuella nyheter och tjänster på www.sweroof.se Vi är ett lokalt företag i Stockholm och utför våra tjänster över hela Stor Stockholm.

Byggkraft Entreprenad Sverige AB har endast egna anställda med behörighet och erfarenhet att utföra våra tjänster. Vi samarbetar även med andra lokala företag för att kunna ge er en mer komplett lösning när våra tjänster inte räcker till.

Tryggt, Snabbt & Enkelt!

Marknadsledande företag

Sweroof är idag ett marknadsledande företag inom takbranschen. Med 15 års garanti är vi unika inom branschen.

15 års garanti

Garantin gäller för alla takomläggningar med Sweroofs rekommenderade produkter och tillbehör.

Bli en av oss

Vill du jobba med takomläggning eller dränering i Stockholm?